Lana Karat -
2013-09-05

Back from the States


 
Resan var over the top! Visst hade jag höga förväntningar men wow, vad mycket vi har sett, gjort och upplevt under en månad i USA. Jag har fortfarande inte lyckats smälta allt. Jag har inte heller lyckats anpassa mig till livet hemma trots att det har gått några dagar. Det är alltid en aning svårt att ställa om efter en lång resa men denna gång har det varit extra svårt. Vi kom hem i lördags efter att ha varit på resande fot i ett dygn med flyg och väntetider, så fort vi kom hem fick jag reda på en tragisk nyhet inom familjen som inte var oväntad men ändå svår att smälta, och sedan började skolan direkt efter helgen.
 
Allt hade kanske varit lättare att handskas med om det inte vore för the jetlag from hell. Jag trodde att jetlag var ett påhitt fram tills nu. Jag vet att det är lättare att åka västerut än österut, men när vi åkte till Tokyo hade jag inte alls samma problem. Då kom vi fram på kvällen och sov direkt. Denna gång kom vi fram på morgonen (efter ett dygns resa som sagt, med nio timmars tidsskillnad) vilket gjorde det omöjligt att inte somna under dagen. Och så har det sett ut sedan dess, jag blir dödstrött om dagarna och kan inte sova på nätterna även om jag lyckas hålla mig vaken under dagen. Lyxproblem.

Men jag ska inte klaga, jag är väldigt lyckligt lottad som kunnat unna mig denna resa. Och väldigt glad över att allt gick bra utan några komplikationer och missöden. Jag känner mig så tillfredsställd av att ha fått göra något jag älskar i en ordentlig dos, och samtidigt sugen på mer! Jag vill se hela världen. Ni ska få se lite av det vi har upplevt eftersom jag självklart har gått loss med kameran. Måste bara se till att komma in i rätt dygnsrytm först. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Längtar till att få se eran resa och alla bilder du tagit! :D

2013-09-05 @ 17:18:23
Postat av: Anonym

Hur mycket gick resan på? New York är mitt drömresemål. Att åka runt som ni gjorde vore också nice.

Svar: Allt som allt gick det ungefär på 40.000 var, och då är alla olika flyg, hotell, mat, aktiviteter och shopping inräknat. Det var värt varenda krona!
Lana Karat

2013-09-12 @ 16:59:11
Postat av: Shkurte

Hej Lana. Vilken otrolig resa ni har fått uppleva, herregud!

Skulle du vilja skriva en guide på det ni var med om och bland annat skriva ungefär vad de olika sakerna kostade, tex maten, helikoptertur, flygresa från LA till New York osv. Såklart så varierar det men så man får en liten humm om vad saker och ting kan kosta.

En av många drömmar som bara måste få upplevas !

Svar: Ja, det var helt amazing! Har tagit upp det i det senaste inlägget, det kommer!
Lana Karat

2013-09-15 @ 16:00:41
URL: http://shkurt.blogg.se

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback