Lana Karat -
2013-09-24

Emerald Green

Tröja & kuvertväska - Zara, jacka - Chiquelle, kjol & strumpbyxor - H&M, Skor - Vagabond

Helgen spenderades i Uppsala med fint väder och fint sällskap! På lördagskvällen var det inflyttningsfest hos Karin, Emma och Johanna där hela vårt gymnasiegäng samlades! Yey! Det är så sällsynt och uppskattat när vi hinner samlas precis innan folk åker iväg åt olika håll i världen igen. Och det var väldigt längesedan jag var på en ordentlig hemmafest där man måste trängas för att komma fram till toaletten. Vi var dock ett litet gäng som senare drog vidare för att avsluta kvällen ute på dansgolvet, bara för att göra söndagsmorgonen lite smärtsammare. Helger som dessa går alldeles för fort.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Uppsala eller Stockholm? Om du får välja

Svar: Stockholm alla gånger!
Lana Karat

2013-09-25 @ 04:46:11
Postat av: Linda

Hej Lana,
Jag kommer ihåg för ett par år sedan att jag hamnade på din blogg, och du hade länkat en youtube länk med en låt som jag gillade jättemkt. Har försökt att leta efter låten i flera dagar nu utan framgång.
Den hette typ Close your eyes eller något liknande. Minns du den låten? Vem sjöng den? Eller vad hette låten på riktigt? Har du någon länk eller självaste låten?
Vore jättetacksam för svar.
Är jättefrustrerad över att jag inte hittar låten.

Linda

Svar: Oj... Jag kan verkligen inte komma på vilken låt du menar... Kommer du ihåg något från videon? Förstår frustrationen när man letar efter en låt haha...
Lana Karat

2013-09-29 @ 19:06:15

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback