Lana Karat -
2013-09-16

Questions regarding our trip

Jag har fått ett antal frågor utspridda över inläggen om USA-resan, framför allt om hur vi åkte runt, om planering, kostnader och klassikern: vilken kamera jag använder. En läsare frågade mig om jag skulle vilja skriva en guide om vad vi har varit med om. Jag tycker redan att inläggen jag lägger upp nu är ganska förklarande när det kommer till det vi gjorde eftersom jag både lägger upp bilder och skriver om det, men jag förstår om man inte orkar vänta på att alla inlägg ska komma upp (det kommer ta mig ett par månader i det här tempot) och att det är lättare att ha allting sammanfattat i ett inlägg. Därför tänkte jag att om ni har fler frågor utöver de som kommit upp ställ dem gärna nu så att jag vet vad ni undrar över, så slipper svaren bli utspridda i bloggen. Jag är verkligen ingen expert i ämnet och detta var mitt första besök i USA, men av vad jag har förstått så ligger ert intresse i det att vi åkte runt mellan olika städer och hur det fungerade och vad det kostade. Om mina erfarenheter kan vara till någons hjälp delar jag självklart med mig av dessa. 

Jag ska även se till att skriva ett inlägg om min kamera, objektiv, inställning, redigering av foton och allt sådant, inte för att jag är någon expert i det området heller (det lär ni märka) men det är verkligen den mest frekventa frågan på denna blogg. Jag tar det dock som en komplimang! Så, tack!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur har man som student råd med en sån resa?

2013-09-19 @ 17:04:36
Postat av: R

Hej Lana!
Undrar ifall du kan länka till din kamera, vart man kan köpa den och vilket objektiv du använder dig av :)
Undrar även hur ni tog er från stad till stad samt hur ni hittade till alla ställen haha, använde ni karta, gps eller skyltar?:)
Kramar<3

2013-09-20 @ 22:48:23
Postat av: lisa

Hej!

hur mycket pengar bör man ha med sig dit om man ska stanna 4 ekor? vad bör man tänka på som tjej i staden? ge tips om allt du kommer på :D

2013-09-21 @ 12:23:47
Postat av: Anonym

Kan du visa allt du köpte/shoppade?

2013-09-23 @ 01:04:48
Postat av: Nahla

Hej, jag undrar samma sak som andra hur mkt ska man ta med sig? Pengarmässigt då? Kommer ni åka tillbaka till USA? Vad var bäst respektive sämst med USA?

Ha de bäst :-)

2013-09-23 @ 09:42:45
Postat av: Anonym

Jag som ville att du skulle visa upp vad du köpt. Då menar jag allt. Inte bara kläder, utan godsaker, smågrejer osv. Är nyfiken på vad de har där :)

2013-09-23 @ 18:08:20
Postat av: Anonym

Hej! Måste först säga att jag verkligen ÄLSKAR dina bilder!! Så himla snygga och inspirerande.
Jag undrar vart ni bodde på olika ställen och hur mycket det kostade och så. Var det dyrt att hyra bil?
Jag tycker nästan 40.000 lät för billigt för ALLT. Är det verkligen med flyg, transfers, hyrbil, shopping, sevärdigheter, aktiviteter? :)
Tack för supernice blogg!

2013-09-23 @ 21:30:49

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback