Lana Karat -
2014-01-03

Happy New Year from London!


Gott nytt år!!! Hoppas att alla känner sig glada och nöjda med sitt nyårsfirande! Jag fick ett helt fantastiskt avslut på 2013, i London! Vi stod framför London Eye tillsammans med hundratusen andra människor och räknade ner tiden med hjälp av Big Ben! Jag har länge velat fira nyår med en ordentlig fyrverkerishow vid tolvslaget (älskar fyrverkerier!!!) och kan nu äntligen bocka av det på min bucket list. Tio minuter kändes dock som tio sekunder, jag kan knappt fatta att jag var där när jag ser videon. Titta på slutet av showen, it's bloody BRILLIANT!

 

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej! superfina bilder, måste ha varit en upplevelse! en nyfiken fråga bara, visste ni i förväg att det skulle vara en sådan här nyårs show i just London (tips från vänner, media etc) eller var det ett random val ? gick nämligen själv i "fira nyår i ett annat land" tankar och blev glatt överraskad att väldigt många faktiskt i sista sekunden åkte till London. Ha ett gott nyår!

Svar: Tack, ja det var det verkligen! Ja det visste vi, jag har kollat upp hur nyårsfirandet ser ut i många städer och visste att London har en av de bästa fyrverkerishowerna, plus att jag länge velat åka till London så random var det inte :) Tack, detsamma!
Lana Karat

2014-01-04 @ 13:35:10
Postat av: Bara brittiskt

Vilka häftiga bilder!
Från och med i år måste man betala för att få komma allra närmast nyårsshowen.

2014-09-23 @ 15:38:37
URL: http://barabrittiskt.wordpress.com
Postat av: Sara

Hej! Vilken härlig upplevelse! Funderar på att fira nyår i London i år men vad går en sån här nyårs resa på ca? :)
Ha det super!

2015-10-12 @ 13:49:49

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback