Lana Karat -
2014-01-21

Tickets on the wall


Som jag har berättat tidigare har jag ett behov av att spara och dokumentera det mesta (därav lever bloggen vidare efter 6 år!). Jag har även en kartong hemma där jag sparar allt möjligt från vykort och brev till bilder och biljetter. För mig har biljetter ett speciellt värde som ett foto inte har, för även om fotot är en dokumentation av ett ögonblick så har biljetten varit i min hand i just den tidpunkten och platsen. Dessutom står det oftast datum, tid och plats på biljetter. Som present till pojkvän samlade jag många av våra biljetter, allt från tågbiljetten som jag hade när jag åkte till honom för första gången, år 2009, till konsertbiljetter, matchbiljetter, museumbiljetter och tågbiljetter från alla de många städer vi besökt tillsammans. Det var väldigt uppskattat. Jag räknar dock med att det ska hänga på vår gemensamma vägg en dag, annars skulle det ha varit svårare att ge ifrån mig dessa för mig väldigt värdefulla små pappersbitar. 

Kommentarer
Postat av: ELIN

vilken rolig idé! himla fint blev det också :)

Svar: Tack! :)
Lana Karat

2014-01-21 @ 23:26:17
URL: http://elinwahlberg.com
Postat av: Beatrice

Supefint! Vill absolut göra någonting liknande. Har också sparat på mig en himla massa biljetter, men allt är i Sverige och jag bor i London, så det får bli om jag flyttar tillbaka!

Svar: Tack! Vad kul! :)
Lana Karat

2014-01-21 @ 23:53:05
URL: http://klacksko.se
Postat av: Anonym

Vad använder du för kamera? Grymt bra är den!!

Svar: http://lanakarat.blogg.se/2013/october/camera-and-equipment.html
Lana Karat

2014-01-23 @ 13:55:45
Postat av: Gulhayat

Hej! Kan inte d snälla berätta om hur du och din pojkvän träffades och hur ni blev ihop

Svar: Det var inte så mycket konstigheter, vi träffades genom gemensamt umgänge en sommar i Sarajevo och fortsatte umgås i Sverige tills vänskapen blev något mer. Vi bestämde oss för att bli tillsammans "officiellt" när vi åkte skridskor på Kungsträdgården, därför är det lite av en tradition för oss att åka skridskor varje år :)
Lana Karat

2014-01-23 @ 22:26:09
Postat av: Annika

Vilken suverän idé! Jag är en sparare själv och har sparat biljetter osv sen liten. Har en bok där jag klistrar in en massa minnen men detta var väldigt fint och snyggt som du gjort.

2017-12-11 @ 02:58:41
URL: http://www.mittlivkreativ.se

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback