Lana Karat -
2014-01-20

We're on each other's team


Vi får låtsats att bilden är från i lördags (och att Dinchi är med på den) för jag har inga bilder alls från min underbara helg. Sviker mig själv alldeles för ofta i mitt projekt att dokumentera livets alla goda stunder. Helgen har fyllt mig med så mycket glädje att det borde räcka till nästa helg. Jag har blivit bortskämd med romantik utöver det vanliga av min pojkvän under vårt årsdagsfirande, och jag har umgåtts med mina fantastiska tjejer resten av helgen (glömde säga att Ärtis kom hem från USA förra helgen och att jag har varit överlycklig för det!). Och jag har börjat träna igen. Jag kan nästan höra hur folk som känner mig skrattar, men denna gång är det gruppass och inte gym, och jag går med mamma. Finns ingen med bättre övertalningsförmåga så failar jag detta ger jag upp på träning för all framtid. OCH... det är en månad kvar tills jag reser till Hongkong vilket jag nästan glömde bort ett tag.
Livet känns alltid extra bra efter pluggperioder.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vas tri ste daleko najljepse cure u gradu Stockholm. A i pametne ste Lana ti sa skolom svojom, Erna sa Amerikom a Amela sto radi kod statsministern. Skidam kapu, svaka cast, nastavite da se druzite ljepote bosanske.

Svar: Wow, hvala ti puno, whoever you are! :) I ja im skidam kapu, ne samo zbog toga sto su pametne i ambiciozne, nego sto su i divne prijateljice!
Lana Karat

2014-01-21 @ 10:13:23

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback