Lana Karat -
2014-07-13

Vacation Mode

 
HEJ BLOGGLÄSARE! Jag förundras över att ni fortfarande finns! Jag försvann utan förvarning då jag hade mycket att göra innan jag åkte iväg utomlands, och jag har funderat på att bara låta bli att uppdatera överhuvudtaget så länge jag är i mitt vacay mode, men bloggen förtjänar bättre. Det är ju när man har haft mycket för sig som det ska dokumenteras! 

Jag kom hem från min vistelse i Bosnien och Kroatien för några dagar sedan. Har aldrig åkt så tidigt som 14:e juni till Bosnien, och kommer nog aldrig att göra det igen då jag nu har alldeles för mycket ledig tid kvar tills jag börjar jobba 18:e augusti. Kan man ha för mycket ledig tid under sommaren? Ja, det kan man. När alla andra jobbar eller är bortresta kan den lediga tiden kännas ensam och utdragen här hemma. Den enda lösningen jag ser på detta "problem" är att åka tillbaka, och det är exakt vad jag ska göra om en vecka. Spontant, underbart och mycket klokt om ni frågar mig. 

Mer om hur jag har haft det i kommande inlägg. Med bilder så klart. Funderar på om jag ska lägga upp semesterbilderna först eller ta allt i kronologisk ordning från där jag slutade sist. Efter att skolan slutade hände det ena efter det andra - födelsedagsfester, min brors student, avslutning i skolan, utställningar - och plötsligt satt jag på ett flyg till Bosnien utan att jag själv hade förstått det. Det var först efter några dagar i Kroatien med riktig vila som jag slappnade av helt och hållet och insåg att jag är på semester på riktigt. Nu känns det dock så märkligt att vara hemma utan något att göra att jag skapar egna måsten, som att rensa bilder på dator, storstäda skrivbordslådorna, uppdatera bloggen... Behöver en omgång till utomlands.


Kommentarer
Postat av: Felicias mode

så härligt!!

2014-07-13 @ 09:19:54
URL: http://feliciahblogg.webblogg.se

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback