Lana Karat -
2014-06-02

Gröna Lund


En födelsedag är en födelsedag, och den måste firas! Därför gjorde vi ett avbrott i studierna för att fira min pojkvän för ett par veckor sedan. Jag som älskar att överraska ville inte säga vad vi skulle göra utan sa bara åt honom att möta mig i stan på morgonen. Tyvärr är jag tydligen världssämst på att hålla överraskningar hemliga (kommer ni ihåg att jag råkade avslöja Barcelonaresan?) och jag råkade kasta ur mig att vi skulle till Gröna Lund helt random i samtalet på morgonen. Så kass är jag.

 
Vi började med en frukost som jag gjort i ordning på vårt älskade picknickställe på Djurgården. Det var här jag råkade försäga mig om Grönan. Och då tänkte jag att vårt sällskap som skulle vänta på oss utanför ingången åtminstone förblir en överraskning. Men jag råkade försäga mig om det också, haha. Jag pratar alldeles för mycket. Men det viktigaste är att han blev väldigt glad!

 


Jag har ju en fobi för berg- och dalbanor så det tar mig alltid några åk att komma över rädslan och sluta hyperventilera inför varje åk. Tackade gud att Insane var stängd för den fastnar hela tiden (läste nyligen på Aftonbladet att den fastnat igen!!!) och jag hade varit tvungen att åka den.

 
På frittfall sätter jag mig bara inte, tvinga mig hur mycket ni vill.


Och inte Eclipse heller! Att sitta i en gunga som hänger i några kedjor 120 meter upp i luften - tack, men nej tack.


Våra tuffingar till pojkvänner åkte den dock medan vi väntade på trygga marken och underhöll oss själva med selfies. 

 

Trots att det inte var min födelsedag uppfyllde han min barndomsönskan om att vinna en mega Marabou! På första snurret dessutom. Hoppade runt av lycka som ett litet barn! Det är liksom inte chokladen i sig som är vinsten utan att få gå runt med det där stora boxen under armen.Men efter födelsedagsmiddagen åkte vi hem och där väntade ett paket till honom också. En lyckad överraskning åtminstone!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så mysigt!!

2014-06-02 @ 21:52:44
Postat av: N

Eclipse är inte ens läskig.

2014-06-13 @ 00:44:36

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback