Lana Karat -
2014-03-13

Birthday


Igår fyllde jag 22! Efter nästan en hel dag i Uppsala (där platsen för mitt kandidatprojekt är) åkte jag hem och firade det med familj och pojkvän. Bra dag med bra humör precis som varje år! Att det kändes som första riktiga vårdagen var också helt underbart. Mindre underbart var att jag inte var beredd på POLLENCHOCKEN! Först kunde jag inte avgöra om det var allergi eller förkylningen jag lidit av senaste veckan men mot kvällen låg jag och hade svårt att andas och kunde knappt titta genom mina röda rinnande ögon vilket avslöjade att min kära fiende är tillbaka i luften.

Som följd av detta lyckades jag med min första bedrift som 22-åring imorse - att droga mig själv till sömns. Jag råkade ta en stark sömntablett istället för pollentablett (jag vet, HUR?) och insåg mitt misstag så fort jag svalt den. Jag kan inte framkalla kräkningar själv har jag kommit fram till nu efter att jag försökt på alla sätt. Försökte till och med hänga upp och ner med min pojkvän som höll upp mig i benen medan jag tryckte fingrarna i halsen, men nej. Framkallade bara tårar och satt tillslut på badrumsgolvet och grät/skrattade för att jag verkligen inte ville somna idag då jag har så mycket att göra. Hela situationen var väldigt komisk och min bror stod skrattandes bredvid och påpekade gång på gång hur körd jag är. 

Det slutade med att jag sov bort hela dagen. Imorgon ska jag presentera hur långt jag kommit med projektet sedan vi kom hem från Hongkong. Känns som ett skämt efter att man har lidit av magsjuka, förkylning, pollenallergi och sedan lyckas droga ner sig en hel dag. Wish me good luck! 


Kommentarer
Postat av: Fortfarande ett stort fan!

Hahahah! Älskar ditt sätt att skriva, helt underbart! Srecan rodjendan btw! Sjukt kul berättelse, hoppas det gick bra ändå! :D

2014-03-13 @ 23:55:30

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback