Lana Karat -
2014-11-13

Revival

Kan det vara ett nytt inlägg eller ser ni i syne? Men dra på trissor, det ÄR ett nytt inlägg! I några veckor nu har jag dock funderat på om jag ska lägga av med bloggandet, eftersom jag i princip redan har gjort det. Det är första gången jag verkligen har övervägt det sedan jag skaffade den för snart sju(!) år sedan. Förstår ni hur länge det är!?! Det känns sorgligt att den står ouppdaterad men det finns inte tid och motivation längre. Jag trodde att jag skulle ha mycket mer av det när jag börjar jobba och inte har några "måsten" i form av studier att tänka på när jag går hem för dagen. Och det har jag. Men det innebär också att jag hittar på mer efter de åtta timmarna på kontoret, för plötsligt slutar jag samtidigt som mina vänner och har mycket lättare för spontana träffar, AW:n, middagar och annat efter jobbet. De kvällar jag får över vill jag bara spendera i sängen framför en serie. Och vad betyder det? Jo, det betyder stackars BLOGGY! 

Men nu ska jag återigen vara den envisa åsna jag är när det kommer till bloggen och ännu en gång skriva det jag skrivit några gånger för mycket senaste året... Jag ger inte upp! Struntar i att det är föråldrat, för mig har det aldrig handlat om göra det för att alla andra gör det, att visa alla andra vad jag gör eller att tjäna pengar på det. Det har alltid handlat om att samla och dela fina foton, minnen och upplevelser i mitt egna format och design. Och så länge instagram inte utvecklas ytterligare eller jag skaffar en kamera som jag kan skicka bilderna till telefonen direkt så får bloggen vara kvar. Eller när jag är redo att hantera separationsångesten och identitetskrisen som väntar när jag slutar blogga. Dags för ett nytt försök, igen! Stay tuned (lovar att jag inte luras, inte med flit iallafall!).

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du får aldrig sluta blogga.
Och börja uppdatera oftare.

2014-11-13 @ 16:09:59
Postat av: Mirna

Wohooo! Du måste ju fortsätta :D

2014-11-14 @ 16:50:43
Postat av: Anonym

Hej! Har en liten fråga ang din kamera, jag har en Nex 5-t och när jag ibland ska fota så zoomas det automatiskt jag har försökt och pilla för att hitta hur man slipper det men har inte lyckats..Vad kan jag göra? Stänga av nån inställning?

2014-11-30 @ 15:11:06
Postat av: Amra

Sluta aldrig blogga!!!!

2015-01-04 @ 15:32:20

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback