Lana Karat -
2014-09-21

Brela

 
Att åka till Brela igen efter 6 år, till den semesterort där jag var varje sommar under min barndom och tonår, kändes nästan som att komma hem till sin lilla hemby. Allt var sig likt, och allt var lika fantastiskt som jag mindes det. Och jag kunde verkligen inte förstå varför det gått så många år när det enligt mig inte finns finare vatten och stränder bland alla de ställen jag varit i i Kroatien. Möjligtvis för att en rastlös tonåring tröttnade ganska fort på ett litet ställe där allt finns inom en radie på 50 m, men nu passade det perfekt. Eftersom jag inte kunde få nog åkte jag dit i två omgångar i sommar.
 


Kommentarer
Postat av: Melissa

Åå så fint ! Min pappa är ifrån Bosnien ,vi besöker både Bosnien och Kroatien varje år. Detta året var vi på en ö utanför split .
Vi har länge velat testa brela. Men nu till min fråga, vad hette stället som ni bodde på och var det fint och fräscht? Långt till stranden?

Svar: Här bodde vi: http://www.brela.com/arka/, som du ser på bilden är det en trappa upp direkt från stranden så mycket närmare kommer man inte. Fräscht, städning varje dag, trevliga ägare :)
Lana Karat

2014-09-21 @ 21:56:10
Postat av: Ariana

Verkligen jättefina Bilder. Ser ut att vara helt underbara stränder. Jag och några kompisar ska öluffa i Kroatien nästa sommar och kommer nog åka till Brela. Vad kostade ert boende per natt? Försökte kolla på hemsidan men det står inget där.

Svar: Tack! Vi betalade 50€ per natt i juni och 56€ i juli för dubbelrum. De har bara dubbelrum (+extra säng) så om ni är fler kanske det är bättre och billigare att hyra större apartman?
Lana Karat

2014-09-22 @ 13:13:13
Postat av: Anela

Du tar så otroliga bilder! Får man fråga vad det är för kamera du använder? :)

Svar: Tack! Har skrivit om allt här: http://lanakarat.blogg.se/2013/october/camera-and-equipment.html
Lana Karat

2014-11-16 @ 17:03:42

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback