2015-01-07

New Year's Eve


I år var nyårsfirandet okomplicerat och nära hem för omväxlings skull, i en liten lägenhet på Söder med härligt folk.


Kvällen började med prat och mat, vilket det fanns gott om (förmodligen till en fest till!).Senare bjöd värdarna på nyårs-quiz för att testa hur mycket vi kommer ihåg av året. Prickade alla rätt, FYI. Men failade i sång-quizet.


Inte långt efter det var det dags gå ut och kolla på fyrverkerier! Det var inte direkt som vid Themsen i London, speciellt inte med dimman i vägen, men det gjorde oss inte mycket! Vi kramades, pussades och skålade......och tog massa bilder, så klart! 


Vårt fina värdpar!Och vår älskade lilla (men tyvärr inte helt kompletta) familj!

 
Senare fortsatte festen inne, där både volymen, stämningen och promillehalten höjdes.Ju senare desto mer kreativa, med Project Runway-kreationer av serpentinerna. Och så fortsatte det until early mornin'. Jag har inte många bilder kvar som kvalificerar för ett blogginlägg... fantastisk kväll!


Ja, vi kanske överdrev lite med serpentinerna. Men när överdriver vi inte...?

2015-01-03

Happy New Year!


Gott nytt år!!! Och tack till er som hänger kvar! Jag har firat in det nya året med min pojkvän för femte året i rad och mitt underbara kompisgäng som på sista tiden blivit en extra familj. Som min mycket kloka vän D påpekade i ett lite onyktert men mycket lyckligt tillstånd, "vi är det bästa som hänt oss i år". Och jag kan inte annat än hålla med. Med fantastiska vänner, gamla och nya, en frisk familj, en kandidatexamen och en första arkitektanställning vill jag gå ut och knacka på alla träd i skogen för att min uppåtgående lyckospiral inte ska vända. Mycket är dock upp till en själv, och med risk för att låta som Dr. Phil så har jag några ledord (ledmeningar?) som jag hållit mig till de senaste åren och ska fortsätta med: 
1. Välj lycka. Välj vilka människor som ska finnas i ditt liv, välj att kämpa för det du vill uppnå, välj bort det som får dig att må dåligt.
2. Uppskatta, allt. Och ta inget för givet. Även en "skitdag" är en dag i ditt korta liv där du kan uppskatta mycket, typ att du har tak över huvudet.
3. Ha lite tur, och ta vara på den. Ibland råkar det hända att fantastiska människor korsar ens väg och att möjligheter dimper ner i ens knä. Det gäller bara att känna igen dem.

2015, here we go.