Lana Karat -
2015-01-03

Happy New Year!


Gott nytt år!!! Och tack till er som hänger kvar! Jag har firat in det nya året med min pojkvän för femte året i rad och mitt underbara kompisgäng som på sista tiden blivit en extra familj. Som min mycket kloka vän D påpekade i ett lite onyktert men mycket lyckligt tillstånd, "vi är det bästa som hänt oss i år". Och jag kan inte annat än hålla med. Med fantastiska vänner, gamla och nya, en frisk familj, en kandidatexamen och en första arkitektanställning vill jag gå ut och knacka på alla träd i skogen för att min uppåtgående lyckospiral inte ska vända. Mycket är dock upp till en själv, och med risk för att låta som Dr. Phil så har jag några ledord (ledmeningar?) som jag hållit mig till de senaste åren och ska fortsätta med: 
1. Välj lycka. Välj vilka människor som ska finnas i ditt liv, välj att kämpa för det du vill uppnå, välj bort det som får dig att må dåligt.
2. Uppskatta, allt. Och ta inget för givet. Även en "skitdag" är en dag i ditt korta liv där du kan uppskatta mycket, typ att du har tak över huvudet.
3. Ha lite tur, och ta vara på den. Ibland råkar det hända att fantastiska människor korsar ens väg och att möjligheter dimper ner i ens knä. Det gäller bara att känna igen dem.

2015, here we go.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tur att jag sa något värdefullt den kvällen 💃

2015-01-04 @ 21:22:07
Postat av: Trogen läsare!

Detta var otroligt fint blogginlägg, fantastiska ledord. Keep up!

2015-01-11 @ 13:39:00
Postat av: Kajsa

Hej du har en sååååå fin och inspirerande blogg, och jag har följt dig jätte länge. Men varje gång jag kommer in så laddar din blogg jätte länge och bilderna är jätte sega, jag vet inte om det är så bara för mig men det är jätte konstigt...:(

2015-01-22 @ 20:41:36

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback